NLFREN

Beleef zelf de grootste wielerklassiekers!

Koers, waar heroïek, passie en strijdlust ons allemaal verbindt.
Meanderende wegen doorheen glooiende landschappen, geschiedenis, symboliek en verbondenheid onder de supporters vormen de koers tot de mooiste der sporten. 

Renners die afzien, op zoek naar die ene streep, de finishboog. Afgepeigerde lichamen op ellendige kasseien en hellingen, banen zich tussen de rijendikke supportersmassa’s een weg richting eeuwige roem. Dat is koers. 

Monopoly Koers is de ideale manier om de bekendste passages uit jouw favoriete voorjaarsklassiekers te herbeleven. Denk maar aan legendarische duels op La Redoute, demarrages op de Muur of die ene lekke band op Carrefour de l’Arbre. Bezoek het Kwaremontplein, draai een rondje op de Vélodrome van Roubaix, klim de Poggio op en krijg een winstpremie! Deze Monopoly-editie neemt je mee naar al het moois dat de voorjaarskoersen te bieden hebben. 

Deze unieke uitgave is het hebbeding voor iedere wielerfanaat of supporter! Veel speelplezier en we zien elkaar aan de meet?! 

Goed nieuws! In maart 2021, in aanloop naar de heilige wielerweek, komt er wegens grote vraag een tweede, gelimiteerde oplage.

Wil u zich alsnog verzekeren van een Monopoly Koers exemplaar, dan kan u dat via deze link doen. De levering is voorzien in de loop van maart 2021, tijdens het klassieke voorjaar. 

Voor de liefhebbers die het spel alvast cadeau willen doen voor de feestdagen, hebben wij een giftvoucher beschikbaar. Zo kan u nu reeds de voucher cadeau doen en het spel wordt u dan automatisch toegestuurd in maart.

Blijf op de hoogte van de ontwikkeling van Monopoly Koers. We lichten af en toe een tipje van de sluier! 😉

Met dank aan onze partners

Monopoly Koers is een uitgave van


Groep 24 BV
Ten Briele 16.9
8200 Brugge
info@groep24.be